Rekro Reizen maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door verder te gaan op deze site ga je akkoord met het cookiebeleid van Rekro Reizen. Ik ga akkoord

Boek jouw vakantie!

Overwinteren in Spanje

De winter in Nederland kan fantastisch mooi zijn, tijdens een ochtendwandeling bijvoorbeeld. De oprijzende zon, dauw boven het gras en een kudde schapen die elkaar tegen de kou beschermen.

Maar de winters in Nederland zijn over het algemeen koud, nat en guur. Dat is één van de redenen waarom er steeds meer mensen gaan overwinteren in het zonnige Spanje.

Rekro Reizen biedt tijdens de wintermaanden diverse bestemmingen aan om te overwinteren. Een van de populairste bestemmingen in Spanje om te overwinteren is; Benidorm.

Benidorm is een bruisende badplaats in de Costa Blanca en is kenmerkend door haar imposante skyline, de prachtige landschappen en de goed onderhouden witte stranden. In Benidorm is het altijd gezellig er valt altijd wel iets te beleven, te doen of iets te bezichtigen. Dit maakt deze badplaats tot één van de favorieten bestemmingen voor een overwintervakantie.

TEMPERATUUR TIJDENS DE OVERWINTERMAANDEN

Met een gemiddelde temperatuur tussen de 20 en 24 graden overdag, is het een prima klimaat om de winter door te brengen. Waar ze in Nederland met een kop thee en een dikke trui zichzelf opwarmen bij de open haard, kan je in Benidorm heerlijk op het terras zitten met een kopje koffie.

Vandaag de dag is Benidorm zeer geliefd bij de Nederlandse en Belgische overwinteraars. De terrassen zitten vanaf de middag al gezellig vol, waar je mensen ziet genieten van een croissant en een koffie, een lunch of heerlijke tapas.

Al met al is er meer dan genoeg te beleven gedurende de wintermaanden in het mooie warme Spanje. Dus pak je spullen, grijp je kans en ga overwinteren in Spanje.

Rekro Reizen heeft een speciaal overwinter aanbod, neem voor meer informatie over overwinteren in Benidorm, Calpe of Albir contact met ons op via info@rekro.nl of 0162-681 909.

Terug naar overzicht