Rekro Reizen maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door verder te gaan op deze site ga je akkoord met het cookiebeleid van Rekro Reizen. Ik ga akkoord

Gidsen

Rekro Reizen brochure

Geachte heer/mevrouw,

U staat op het punt een aanvraag te plaatsen voor de winterbrochure van Rekro Reizen seizoen 2019-2020.

Zoals u al jaren van ons gewend bent komt deze altijd eind Augustus uit en heeft dan een looptijd tot en met half April. 

Wij hebben geconstateerd dat de vraag om steeds vroeger te kunnen boeken alleen maar aan het toenemen is op de vakantiemarkt. Om op deze vraag in te spelen hebben wij doen besluiten dit jaar niet uit te komen met een aparte winterbrochure maar met een uitgebreide jaarbrochure. Deze nieuwe uitgave zal eind oktober ongeveer verwacht worden en heeft in ieder geval een looptijd tot en met eind oktober 2020, maar wellicht nog wel wat langer. 

Op dit moment zijn wij dus druk bezig met het maken van deze nieuwe brochure, maar kunnen we deze u nog niet toesturen helaas. Nu is het zo dat het aanbod in Benidorm niet veel afwijkt de afgelopen jaren, en daarom hebben wij besloten u nog een oude winterbrochure toe te sturen met daarin een kleine greep van ons aanbod.

Wij verwachten dat ons winteraanbod inclusief prijzen eind Augustus volledig boekbaar is op onze website www.rekro.nl, In vergelijking met afgelopen jaar zal Rekro Reizen veel meer appartementen en hotels boekbaar maken op de website. Ook de losse buspendeltarieven zijn dan terug te vinden. 

De enige wijziging in het programma is dat wij Appartementen Moby Dick en Appartementen Torre Principado komende winter niet meer aan zullen bieden wegens een contractbreuk met het management. Deze twee accommodaties staan nog wel in de brochure van afgelopen jaar maar kunnen beide dus niet meer geboekt worden.

Door deze wijziging in gidsuitgave hopen wij iedereen van dienst te zijn en hopen wij aan de vraag van de vroegboekers te kunnen voldoen. 

Wij  zijn genoodzaakt om dit te bewerkstelligen de aparte winterbrochure te laten vervallen maar dit zullen wij trachtten op te vangen door de jaarbrochure eind Oktober aan te gaan bieden aan onze gasten. Wij hopen op uw begrip in deze.

Voor het complete aanbod bus-, auto- of vliegvakanties en tarieven kunt u terecht op onze website www.rekro.nl. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met onze reserveringsafdeling via info@rekro.nl of telefonisch via 0162-681909.

Wij staan van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 voor u klaar, om alle vragen te beantwoorden. 

Wij wensen u veel leesplezier, de voorpret voor uw perfect verzorgde vakantie van Rekro Reizen kan nu beginnen! 

 

Met zonnige groeten,

Directie en medewerkers 

Rekro Reizen

Bekijk onze zomergids 2019

Blader door onze digitale zomergids,
of download de PDF versie.

Bekijk onze wintergids 2018/2019

Blader door onze digitale wintergids,
Of download de PDF versie.

Vraag de gids aan

Jouw gegevens