Rekro Reizen maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door verder te gaan op deze site ga je akkoord met het cookiebeleid van Rekro Reizen. Ik ga akkoord

Over ons

Thuisblijven is duurder!

Rekro Reizen onbetwist een topper in het verzorgen van busreizen naar de Spaanse Costa's. Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een vliegreis of voor een losse accommodatie als je liever met de auto op vakantie gaat? 

Ons motto thuisblijven is duurder! Vind je terug in ons scherp geprijsde aanbod, we doen er alles aan om voor jou de beste reis voor de scherpste prijs samen te stellen. Ons aanbod is heel divers en biedt voor ieder wat wils, rustige hotels met een prachtige ligging, grote complexen met veel faciliteiten, maar ook hotels en appartementen midden in het bruisende centrum, Rekro Reizen heeft het! Onze reisleiding in Spanje staat je met raad en daad bij en verzorgt natuurlijk graag jouw excursies.

Onze bussen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en uiteraard voorzien van de benodigde keurmerken. We hebben diverse opstapplaatsen verspreid door zowel Nederland als België. Vanaf het moment dat je instapt kun je heerlijk ontspannen, onze chauffeurs brengen je veilig naar je vakantiebestemming!

Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk informatie over de accommodaties en de omgeving voor je op de website te plaatsen, maar wellicht heb je toch nog vragen, wij beantwoorden ze natuurlijk graag! Je kunt ons bellen 0162-681909, maar ook mailen naar info@rekro.nl. Ons team met ervaren medewerk(st)ers zit voor je klaar.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Wij wensen je veel plezier met het bekijken van onze site en vertrouwen erop dat er de perfecte vakantie tussenstaat!

Hartelijk dank voor je interesse in onze reizen en houd ons motto in gedachten:

Thuisblijven is duurder !

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers
Rekro reizen

Neem contact op