Rekro Reizen maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Door verder te gaan op deze site ga je akkoord met het cookiebeleid van Rekro Reizen. Ik ga akkoord

Boek jouw vakantie!

The Mountains Are Calling

De eerste sneeuwvlokken zijn gevallen in verschillende skigebieden en dit betekend dat het wintersportseizoen er alweer snel aankomt. Rekro Reizen biedt dit jaar diverse buspendels aan naar mooie en (goedkope) wintersportbestemmingen waar je maximaal kunt genieten van zon én sneeuw. In dit blog lees je wat achtergrondinformatie over de verschillende bestemmingen die Rekro Reizen deze winter aanbiedt mét accommodaties, maar ook welke bestemmingen we aanbieden als je liever alleen met de bus op wintersport wilt.

ANDORRA

Rekro Reizen reist op verschillende momenten in de winter af naar het mooie Andorra, het hart van de Pyreneeën. Dit pittoreske land is het op één na hoogste bergstaatje van Europa, met maar liefst 65 bergtoppen die hoger zijn dan 2.000 meter biedt Andorra uitstekende mogelijkheden aan voor zowel de beginnende als de ervaren wintersporters. Daarnaast biedt dit land ook verschillende andere activiteiten aan zoals langlaufen of een iglo bouwen en voor de échte daredevils, ijsduiken of een ritje maken op een sneeuwscooter.

GOEDKOOP WINTERSPORTEN

Naast dat Andorra prachtige authentieke dorpjes, gastvrije inwoners en veelbelovende pistes heeft, onderscheidt Andorra zich ook van de rest doordat Andorra hét belastingvrije paradijs is! Wil je een (mid)dagje iets anders doen dan op de piste staan? In Andorra de la Vella (de hoofdstad van Andorra) kan je lekker een paar uur belastingvrij shoppen.

ITALIË

Een combinatie tussen, zon, lekker eten en een uitgebreid netwerk aan pistes en liften. Wie wil dat nou niet? De bestemmingen die Rekro Reizen in Italië voor jou heeft geselecteerd hebben haar karakteristieke gebruiken behouden, met in het bijzonder de traditie van gastvrijheid, warmte en oprechtheid. De uitgestrekte pistes bieden verschillende faciliteiten aan, van een oefenweide voor de kleintjes tot aan een funpark voor de ‘freestylers’!

OVERIGE WINTERSPORTBESTEMMINGEN

Rijd je liever niet zelf naar een wintersportbestemming? En wil je met de bus naar je wintersportbestemming? Dan ben je bij Rekro Reizen aan het juiste adres! Naast bovenstaande bestemmingen biedt Rekro Reizen deze winter tevens ook buspendels aan naar Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Tsjechië en in het najaar (november) naar Sölden. 

Terug naar overzicht